الخميس، 2 مايو 2013

نصيحة مهمة جدا عند تقشير البيض Very important advice when peeling eggs



The process of peeling hard-boiled eggs sometimes be annoying, especially if fresh eggs and

End results unsatisfactory .. Another solution is a simple trick that helps to get rid

Of the crust completely and quickly: As the picture shows, rather than make the effort and time in

Peeling eggs, you will only follow these steps to get rid of the crust: Using a knife

Serrated egg divide into two halves longitudinally separate halves of the egg from the shell by

Spoon
عملية تقشير البيض المسلوق أحيانا تكون مزعجة، خاصة اذا كان البيض طازجا و 

تنتهي بنتائج غير مرضية.. هناك حل آخر و هو خدعه بسيطة تساعد على التخلص 


من القشرة كليا و بشكل سريع: كما توضح الصورة، بدلا من بذل الجهد و الوقت في 


تقشير البيض ما عليكم الا اتباع الخطوات التالية للتخلص من القشرة: باستخدام سكين 


مسنن نقسم البيضة الى نصفين بشكل طولي نفصل نصفي البيضة عن القشرة بواسطة 


ملعقة